shandong landian biologisch technologieco., Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

shandong landian biological technology co.,ltd

Van goede kwaliteit Bio Gebaseerd Barnstenen Zuur voor verkoop
Van goede kwaliteit Bio Gebaseerd Barnstenen Zuur voor verkoop
De productomschrijving is waar, is de kwaliteit goed, is de prijs redelijk

—— venus

Hoog - de kwaliteitsproducten, goede de diensthouding, sterke bedrijfsterkte, hopen samenwerking op lange termijn.

—— Cathering

Ik ben online Chatten Nu

shandong landian biological technology co.,ltd

1 2 3 4
shandong landian biological technology co.,ltd shandong landian biological technology co.,ltd shandong landian biological technology co.,ltd shandong landian biological technology co.,ltd
LUCHTmening Het interne bedrijf Experimenteel gebied De werkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Landian
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 1700000-1800000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 50% - 60%

Bedrijfprofiel


Biologisch die de technologieco. van Shandonglandian, Ltd, in yangkouhi-tech van Shandong Shouguang industrieterrein wordt gevestigd, het bedrijf enige de technologie van het opkoopoctrooi van Chinese academie van wetenschappen, bio-gebaseerd barnstenen zuur in biologische gistingsproductie, evenals barnstenen zuur als grondstof is om de bio-gebaseerde biologisch afbreekbare plastic high-tech ondernemingen van PBS te veroorzaken. Het bedrijf behandelt een gebied van 1000000㎡.

 

De bedrijfprojecten zijn vermeld in nationale „863“ het zeer belangrijke project, een lid van Chinese academie van wetenschappenwerkstations is en het post-doctorale werkstation, de nationale van de de industriecluster van Weifang biologische nieuwe materiële belangrijke ondernemingen, met Tsinghua-Universiteit, Tianjin-het onderzoekinstituut van biotechnologie van Chinese academie van wetenschappen diepgaande samenwerking, vestigde een de microbiologielaboratorium, moleculair biologielaboratorium. De volgende stap zal zijn het onderzoek en ontwikkelingslaboratorium van PBS te vestigen, en de meest geavanceerde spanningen van de wereld te gebruiken om de grootste industriële basis van bio-Gebaseerd Barnstenen Zuur te bouwen en biologisch-gebaseerde PBS in China te bedragen.

 

Het bedrijf keurt de nieuwe technologie van biologische spanningsgisting goed, van grondstoffen; productieproces aan geëindigd - de producten is groen, pollution-free en niet-toxisch. Met het geleidelijke versterken van nationale milieubescherming, is het dringend om witte verontreiniging te controleren, en de brede toepassing van biologisch afbreekbare plastieken is noodzakelijk. Bio-Gebaseerde Barnstenen Zure en biologisch afbreekbare plastic die PBS door het bedrijf wordt geproduceerd zal een belangrijke bijdrage tot de milieubescherming van het controleren witte verontreiniging en het ten goede komen van aan toekomstige generaties leveren.

 

shandong landian biological technology co.,ltd

 

shandong landian biological technology co.,ltd

Contactgegevens
shandong landian biological technology co.,ltd

Tel.: 86--15315255144

Fax: 86-536-5850700

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)